Rolig & Rolig er et “Destination Management Company” i Frankrike  (DMC) , basert i Paris. Vi er spesialister på skandinaviske grupper. Enten du er tur-operatør eller et reisebyrå, skreddersyr vi program i hele Frankrike og gruppene blir tatt hånd om fra de ankommer til de setter seg på flyet hjem igjen. 

Vi tilbyr program for grupper i alle størrelser, det være seg for rundreise, et møte eller seminar, en motiveringsreise eller deltakelse på konferanse. Vi organiserer også arrangementer.   

Rolig & Rolig ble startet av Anne Lisbet fra Norge og Susanne fra Sverige.  Vi flyttet begge til Frankrike i begynnelsen av 90 tallet og har lang erfaring fra flere DMC byrå her i Frankrike men også fra andre yrker innen turisme. Vi ser frem til å svare på dine forespørsler. 

Frankrike er verdens mest besøkte land og har enormt mye å tilby gjennom sin kultur og historie. Naturen er slående vakker med alt fra alpetopper, bølgende sletter med vingårder og velduftende lavendelmarker, til endeløs kyst langs Middelhavet og Atlanteren. 

Dersom din kunde vil kjenne på storbyens puls med kunst, kultur og kulinariske opplevelser anbefaler vi selvsagt Paris men også spennende byer som Lyon, Bordeaux, Marseille, Nice eller Strasbourg, for å nevne noen. Eller kanskje nyte en tur til den franske Rivieraen med duft av mimosa og azurblått hav langs Promenade des Anglais eller Croisetten.   

Vandring og sykkelturer i naturskjønne omgivelser og gjennom sjarmerende landsbyer er svært populært. Kanskje vil din kunde stoppe for en vinsmaking, matlagingskurs,  yoga eller hvorfor ikke fugletitting. 

Vil du finne et sted for “workation” som lokker med vintersport i Alpene eller vannsport som surfing langs Atlanterhavskysten, vi organiserer tematurer og aktiviteter av mange slag.   

Vårt mål er å bli deres beste samarbeidspartner i Frankrike gjennom å velge det mest bærekraftige alternativet når det gjelder transport, aktiviteter, hoteller eller restauranter for gruppen din.

Vi er oppdatert med det siste i de ulike regionene og vi deler gjerne vår kunnskap om  lokal kultur, produkter og næringsliv. Vi ønsker at du skal utfordre oss til å finne riktig destinasjon og møtearena.  

Vi vil at kunden din skal reise hjem med ny inspirasjon og nye ideer. 

Contact us for offers and suggestions !  here