Rolig & Rolig är ett Destination Management Company i Frankrike (DMC) baserat i Paris och specialiserade på inkommande grupper från Skandinavien.  

Oavsett om du är en tour-operator eller en resebyrå, skräddarsyr vi program över hela Frankrike. Grupperna blir omhändertagna från det de landar i Frankrike tills de sätter sig på flyget hem igen.  

Vi erbjuder program för grupper i alla storlekar.  Det kan vara en rundresa, möten eller konferens.  Kanske besök på en mässa eller varför inte en motivationsresa. Vi organiserar även event. 

Rolig & Rolig startades av Anne Lisbet från Norge och Susanne från Sverige. Vi flyttade båda till Frankrike i början av 90 talet och har en lång erfarenhet från flera DMC byråer och även från andra yrken inom turismen. Vi ser fram emot att få svara på dina förfrågningar. 

Frankrike är världens mest besökta land och har enormt mycket att erbjuda inom både kultur och historia! Naturen är slående med allt från alptoppar, böljande kullar med vinodlingar och doftande lavendelfält, till långa kuststräckor längs både Medelhavet och Atlanten. 

Letar din kund efter storstadens puls med mode, konst, kultur och kulinariska upplevelser? Förutom Paris finns även spännande städer som Lyon, Bordeaux, Marseille eller Strasbourg för att nämna några. Kanske njuta av en tur till den Franska Rivieran med doften av mimosa och azurblått hav längs Promenade des Anglais eller Croisetten.  

Populärt är även vandrings- och cykelturer i natursköna områden med charmiga byar. Kanske vill din kund stanna för en matlagningskurs, vinprovning, yoga eller varför inte fågelskådning. 

Vill du hitta ett ställe för  ‘’workation’’ som lockar med vintersporter i alperna eller vattensporter som surfing längs den långa Atlantkusten. Vi organiserar tematurer och aktiviteter av olika slag.  

Vårt mål är att bli er bästa sammarbetsparter här i Frankrike genom att välja det mest hållbara alternativet när det gäller transport, aktiviteter, hotell eller restaurang för din grupp 

Vi är uppdaterade med det senaste i olika regioner som vi gärna delar med oss av. Utmana oss att hitta den rätta destinationen och mötesarenan. Vi vill att din kund åker hem med ny inspiration och nya idéer. 

Contact us for offers and suggestions !  here